Wednesday, April 1

Dr Fish


Assalammualaikum...

eeee... lama betul blog ni tak update.. dah bersawang sana sini.. hehe :) sorry la.. nad betul-betul tak tau nak update pasal apa.. nothing interesting that i can share.. tapi hari ni baru teringat ada satu story nad nak share.. story ni dah lama sangat nak peram.. nak dekat setahun.. haha! lupa sangat-sangat!! sebab masa tu nad busy. now baru teringat..

okay.. nad just nak share my experience dengan dr fish! heeee ;) rasanya dah ramai yang try dr fish ni kan! masa nad buat last year, masa tu baru lagi.. promotional price lagi.. tapi dah tak ingat berapa. hehe ;)

mama yang selalu buat dr fish ni sebenarnya.. mama cakap best.. rasa kaki makin bersih, bla bla bla.. so one day tu nad dengan mama pergi tesco ampang, mama biase memang wajib buat dr fish, so nad pon dgn malu-malu kucing nak join jugak.. hehe..

jejak je kaki dalam tu, mak aihhhhh geli geleman!! isk.. mana tak geli habis semua ikan-ikan tu kerumun di kaki ku.. kaki i teruk sangat ke ikan? haha.. maybe sebab nad ni first timer kot. that's why banyak kat kaki nad.. tapi seksa nya nak tahan geli tu.. rasa macam nak guling-guling gelak kat situ.. tapi tu kan public area nanti ape pulak orang kata! hehe.. tapi bile da 10minit camtu rasa okay.. tu yang dah boleh snap picture tu.. ngeee~

after the treatment (eh ni treatment ke?) rasa kaki cam bersih giler! haha. rasa semua kulit mati kat kaki dah takde.. lapar betul ikan-ikan tu kan! haha. rasa best la... tapi tu la first & last time nad buat dr fish.. sebab...

ada satu hari tu mama pergi buat lagi . mama macam dah gian pulak asal pergi tesco je nak buat. masa mama pergi hari tu ikan makan kulit mati tu sampai kaki mama luka.. berdarah-darah.. then mama kata mama taknak buat lagi sebab kalau ikan tu boleh buat kaki sampai luka-luka, cuba bayangkan kalau ikan tu makan kulit mati penghidap AIDS ke ape ke, tak ke bahaya.. mama kata la.. nad pon cam tetibe terfikir.. haah betul jugak! so.. sebab tu la nad kata that will be my last time doing that kind of treatment. ape pendapat korang? nanti share okay...

ape pun jom tengok gambar ye..


*sila clik untuk papran lebih jelas-sila tengok tarikh gambar ini diambil. haha *


*geli-geli*

Thank you for reading ~!

6 thought(s):

™سريسوفي said... Reply To This Comment

Aiyakkk Nad,

Time pegi Time square aritu siap cina tu offer kami, but tak cukup masa nak test.

Best tak? mesti geli geleman bila ikan2 gigit kulit2 mati tu kan.

Kenanya ikan pirana, tinggal tulang lah gamaknye kaki kita Nad.

hehehe

kukukakikakakukaku...

=)

n a d e a said... Reply To This Comment

sri
~mmg geli sgt-sgt! tapi mula-mula je la.. pstu da okey.. hehe ;) best jugak la... rasa bersih je kaki..

Mee Chee said... Reply To This Comment

huhu..teringin nak pergi tapi cam geli jek...hiks....

kak, this is my new blog :)

n a d e a said... Reply To This Comment

mee chee
~mmg geli pon! hoh.. blog baru eh.. ptt la lame xdgr cte..

.ArianiAizat. said... Reply To This Comment

nani teringin jugak nx wat spa fish neh!beshnyeee!mahal tak?


lagi saket tak die gigit gigit??

ChentaKami said... Reply To This Comment

waahhh.. mcm best.. tp tak sakit kah?
lpas buat tue rase mcm ne ek??
kelegaan kah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...