Tuesday, April 7

Attention, pls!

Salam..


dapat award ni dari nani yang comel.. nani, thank you so much! terharu betul ada orang nak bagi award ni tau. haha :) terasa diri dihargai, dicintai.. eh eh disayangi la. eh ye ke? nani sayang i ke nani? haha. okay.. oleh itu maka saya dengan rasa rendah diri ingin memberi award ini kepada semua BIG sisters mahupun LIL sisters yang menjadi follower saya, yang link blog saya ini, dan kepada semua yang membaca. silent readers pun kalau rasa nak ambik, ambik je la. hehe :)





*haha. tajuk entry macam ape je kan? ekekkeke ;p *

Thank you for reading ~!

4 thought(s):

.ArianiAizat. said... Reply To This Comment

hehe mesti shayang NAD juge..heee =))

apei said... Reply To This Comment

sisterhood betol la ko ni..

n a d e a said... Reply To This Comment

nani
~yeay... nasib baik nani kata syg.. kalo tak maloo000oo i taw! hehe. mwah ;)

n a d e a said... Reply To This Comment

apei
~hoh. mesti la sisterhood. xkan brotherhood pulak! ngeh ngeh ngeh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...