Tuesday, October 20

Baby HF

Assalammualaikum...

Hai lah.. Berkurun tak update blog.. hihi... Tak sempat nak update plus mood ke laut lah... Ingat cuti rajin la online.. Rupanya rajin online shopping je. HAHAHA

Okaylah just nak share iols dah selamat bersalin pada 14 July 2015 yang lepas... Nanti kita update lah pengalaman semua... As for now baru hari ke-4 masuk office.. Dah nak berkampung kat Parlimen pastu dengan ada retreat nya.. Tunggu senang sikit iols update banyak okay...

Cukuplah uols tau yang iols dah ada anak.. Wow masih tak sangka.,. Kahkahakah.. Sesiapa nak bagi hadiah masih valid sampai la anak ke-2 keluar ye. HAHAHA


Naaahhh belanja gambar #babyHF sekeping.. jangan kata akak tak payung ;)

Nota kaki: Jangan ditanya kenapa iols masih nampak macam mengandung. Haipppp !!!

Thank you for reading ~!

4 thought(s):

Anna R. said... Reply To This Comment

Comelnyaaa. Congratulations ! :)

|wawa| said... Reply To This Comment

lamanya mama HF menyepi.. Lama duk tunggu mama HF update blog.. hihi

Nadea Emerald said... Reply To This Comment

@|wawa|

hehehe.. dah ade baby cam malas nak on laptop.. ni kat ofis boleh la update sikit

Nadea Emerald said... Reply To This Comment

@Anna R.

alhamdulillah.. TQ dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...