Friday, January 20

Tahniah Ally Iskandar & Farah Lee !

Assalammualaikum...

Pagi ni Ally Iskandar & Farah Lee akan dinikahkan (mungkin sudah selamat saat aku updat entry ni)..

Tahniah... Aku sebenarnya suka sangat tengok Farah Lee. Comel sangat.. Bertuah Ally. HEHE.. So just saja nak share gambar yang aku tengok dekat OhBulan !



Cantiknya... Baju dia simple tapi cantik... Sukanyaaaaaa ;)


Pictures ccredit to www.ohbulan.com


Cukuplah tu je. Yang lain boleh tengok dekat blog OhBulan! sendiri ya....

Selamat pengantin baru Ally Iskandar & Farah Lee
Semoga bahtera yang dibina ini kekal bahagia... Amin...

Nota kaki : Dulu berangan nak pergi wedding Ally & ex-tunang dia. Sebab ex-tunang dia tu adik ipar abg sepupu aku.. Tapi apakan daya bukan jodoh mereka. HEHE.


Thank you for reading ~!

3 thought(s):

Cik Pengat Pisang said... Reply To This Comment

sgt cantik...less is more..:)

n a d e a said... Reply To This Comment

@Cik Pengat Pisang

kan? haih geram tengok gambar farah lee ni. she bring out lesbo part in me. HAHAHAHA

Miss uCu said... Reply To This Comment

cantek kan..miss pun minat dgn karakter dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...