Monday, January 16

Page 14 of 366

Assalammualaikum...

Hai rakan-rakan sekalian. Yeah kali ni entry bertajuk page 14 of 366. Apa tu? Hehe. If you guys ada twitter sure akan notice this trending kan? Actually maksudnya hari ke 14 dalam tahun 2012 je. Saja je buat tajuk supaya ada yg tertanya-tanya. HAHA. So page 14 of 366 is equal to 14 January 201 - what my post is all about. 

Me & nemok ~! Nak jugak letak gambar kucing kesayangan ni. HEHE ;p

From Putrajaya to Gombak.
Nak melawat baby Zara Sofia ! Jumpa jugak si comel ni. Mula-mula dia baik je. Kejap org ni dukung. Kejap org ni. Lama jugak la dapat main dengan baby Zara ni. Tapi budak-budak kan lelama rimas la kot. Sian mama Suraya kena pujuk. Hehehe 

Me & baby Zara yang comel ~! Geram tengok lengan n peha yang ketul-ketul tu..


From Gombak to Jln TAR
Mission keluar hari ni sebenarnya nak shopping di Jln TAR. Biasalah hari sabtu ada pasar malam kan, crowded gila.Rimas. Keluar dari pasar pergi ke kedai yang biasa aku beli tudung.
Sudahnya 6 tudung syria ku rembat ! Mission accomplished =D Happy with my purchases. So next  haruslah pergi makan pulak...

Muka tak boleh blah. Taken using my friend's iPhone 4S !

From Jln TAR to SS2
Since dah lama dengar tentang kehebatan Restoran Murni di SS2 ni maka kami pun ke sana. Excited ni. Maklumlah jauh perjalanan nak ke SS2 ni. Thanks to papago sebab memudahkan perjalanan kami.. Sampai sana, aduhhh ramai nya orang...

Nasi Goreng Soft Shell Crab - RM15
Tak suit my taste buds sebab tak cukup pedas ! HEHE Hence I didn't like it.

Kinda excited ! Portion dah la besar...

So yeah.. Of course la tak habis. Nasib baik tak mahal.

Nasi Goreng Blackpaper Steak (kot). Sebab ni kawan aku yang order. HEHE. 
RM18
Not Bad. Steak dia lembut.. Blackpaper dia sedap.. Okaylah. Tak rugi order yang ni

Tu dia.. Air kitorang. Sedap. Mine is Mango Special (kuning)
RM5

Total loss = RM20 je.  Affrodable& reasonable. Sebab Protion besar kan. Boleh pergi lagi kalau berada di kawasan berhampiran la.

So berakhir la journey kami pusing-pusing bandar pada hari tersebut. 
That's conclude my page 14 of 366.
Till then ~!


Nota kaki : Next nak try William pulak.. Siapa nak bawak ?

Thank you for reading ~!

2 thought(s):

efa fairuz said... Reply To This Comment

sedap betul nampaknye your food n drinks.. huii.. terliur betul

n a d e a said... Reply To This Comment

@efa fairuz

heee ;p
food tu tak sesedap mana. tp air tu mmg sedap ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...