Monday, December 19

Teaser : road trip to JB & Universal Studios Singapore


My FB timeline. I ♥ it !
Eh apa kena mengena ni? HAHA. saja nak letak one of my favorite pic during my road trip to JB & Universal Studios Singapore recently. Biasalah aku. Gambar tu paling suka sebab tu semua social network guna gambar yang sama, gambar yang vain & gambar yang di edit baik punya. Boleh tahan skill edit aku kan? HAHAHA..

Okay peeps gimme time to update ya. Tengah mencari jiwa untuk update ni...
Nah lagi satu gambar untuk tatapan. Waktu ni nak balik dah. Sila abaikan gambar pakcik di sebelah. HEHE



Nota kaki : I'm taking my own sweet time to think about it. I can't afford to let it happen. I may be seen as happy from external but internally I'm falling to pieces T__T

Thank you for reading ~!

1 thought(s):

hati♡ said... Reply To This Comment

sweet jer.. hehe mesti seronok bjalan kan..

sy bru balik bcuti di jakarta & bandung.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...