Wednesday, April 13

iPhone 4 kini dengan Celcom


Assalammualaikum..

Finally... Celcom akan keluar dengan iPhone 4 soon !!! Yeay... Can't wait !! Lama sudah ku mengidam... Bukan tak mampu tapi tak sanggup rasanya nak tukar line ke operator yang lain. HEHE. I kan setia orangnya... Sudah 10 tahun bersama Celcom. Satu jangka masa yang lama.. Tak tergamak untuk curang. HAHA. So tunggu punya tunggu, sekarang sudah tiba !!! Suka rasa cam nak lompat-lompat.
Ada rumor kata 25 April. Tapi ada jugak kata May. Tak kisah la.. Yang penting aku dah pun register !
^_^

Okay itu sahaja untuk kali ini.. Kesihatan ku masih di tahap kurang memuaskan. Seperti biasa tiap-tiap tahun tonsil aku mesti sakit. Ni pun terasa setiap kali nak telan air liur, macam telan jarum sakitnya ! Doakan kesihatan ku ye rakan-rakan. Ada banyak aku nak update ni sebenarnya... So till then !

nota kaki : sekarang dengar lagu berpacaran, mesti senyum-senyum. HAHAHAHA

Thank you for reading ~!

10 thought(s):

aku.yue said... Reply To This Comment

it's a good thing that celcom finally ade iphone 4..
tapi adekah ia berbaloi??
sebab iphone 5 dah nk kluar antara bulan may-june ni..
huhu.. :)

n a d e a said... Reply To This Comment

@aku.yue

some says iphone 5 will be out on aug/sept. So takde la rugi sgt. But if its out as u said on may/june mmg rugi sikit la... tp ramai celcom user yg tnggu berita ni sebenarnya. Still celcom can make profit out of it. Kot la... HAHA ;p

thanks for ur comment !

@}--niEra-- said... Reply To This Comment

sama la ngan sy..minat iphone 4 nih..tp tknk tukar line lain..tetiba celcom ader plan..kira mmg dinanti la..=)..

n a d e a said... Reply To This Comment

@}--niEra--

Kan? I believe ramai celcom user teruja dengan hal ni ! ^_^

|wawa| said... Reply To This Comment

dah bau iphone4 sikit...hehehe

n a d e a said... Reply To This Comment

@|wawa|

heeee ;p jauh nye boleh bau. HAHA

Nick said... Reply To This Comment

dengar kata iphone 5 is comin soon

shah said... Reply To This Comment

loh,ingtkn dah kuar

Myvitrd said... Reply To This Comment

korang register melalui link mana ni?

n a d e a said... Reply To This Comment

@nick
mmg akan keluar iphone 5 pun... ;))

@shah
belum laaa... baru nak keluar je

@myvitrd
dr website celcom la... kenapa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...