Tuesday, December 2

Agungnye ciptaan TUHAN...








salam...

lihatlah dunia..betapa besarnye kuasa ALLAH s.w.t
bulan pon boleh tersenyum :)
SUBHANALLAH.. sangat indah ciptaan Tuhan ini...!!



*nota kaki: wahai ♥ senyum la seperti bulan ni.. walau ape yg terjadi... eceh jiwang la plaks! heh ;)

Thank you for reading ~!

6 thought(s):

boo said... Reply To This Comment

wahhhhhhhhhhhhh!!~akhirnyer dpt jugak boo tgk gmba ni...tau tak,boo sgt nak tgk bulan n stars ni sbb mlm td my sis kat bintulu called us told about this fenomena.die baru turun dr flight time tu....puas boo jenguk2 kt luar..tp x nmpk coz byk pokok besar2..
sgt la frust...baru ingt nak search kt yahoo mau tgk kot2 ade yg dpt snap...waa..sonoknyer nad dpt tgk live!!!~~
heee...thnx!!~ akhirnyer tmakbul impian sye nk tgk ..dr pagi td duk pikir mane nak cari gmba ni...hohoho

.t e n t a n g.n a n i e . said... Reply To This Comment

NAD!!haa ni waktu nih pas tgk buletin utama tu..tewus ktowang satu umah lari kuar umah nx tgk bulan bintang =) tp hampa xnampak ape2 ponn..untung NAD dpt tgk ;)
.
.
SubhanaALLAH!!~

apei budak kampung said... Reply To This Comment

aku dimaklumkan kejadian ni berlaku hanya 5 tahun sekali. betol ke?

n a d e a said... Reply To This Comment

boo & nani
sbnrnye Nad pn xdpt tgk kejadian ni!!
isk :( ni gambar nad dpt dr email..
rugi la xdpt tgk kan?
sape yg dpt tgk tu bertuah sungguh..

apei
haah.. ape yg aku bace kejadian ni 5 thn skali je..

btw, yg due tu bkn bintang
2 tu planet jupiter & venus
:)

//angah// said... Reply To This Comment

miss d moment.....::surat untuk bulan::

n a d e a said... Reply To This Comment

angah

yeah.. surat utk bulan.. sazzy & faizal kan...

alahai.. bile la dpt lepak lyn cd mcm tu lg kan?
uhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...