Friday, March 20

#frznd Pregnancy Journal: Diapers Free Sample

*Autopublish post*

Asslammualaikum...

Dah 20 weeks my lil one in my womb.. I've hit half-way point... Alhamdulillah... Tapi as to date satu barang baby pun tak beli lagi.. Ahaaa.. Iols awal-awal pregnancy hari tu no mood for shopping.. Tapi lately dah ada mood balik tapi shopping barang mama je sebab baju semua tak muat dah. hahaha. I need new wardrobe, PRONTO ! hiks;p ok back to the topic.. Walaupun tak beli barang lagi tapi dah ada 4 diapers for my unborn baby.. Yeehaaa... thanks to this POST aku pun laju je mintak semua sample diapers.. As for now baru 2 jenama je dapat.. Okaylah dari takde lansung kan... So to mommy-to-be out there boleh request diapers free ni.. Menjimatkan dan fun jugak...



Nota kaki: As I typed this my baby asyik gerak-gerak.. What an amazing feeling.. SubhanAllah.... 

Thank you for reading ~!

2 thought(s):

nor hidayah mohd nor said... Reply To This Comment

Wahhhh seronok dapat sample barang baby, kurang sikit expenses, hehehehe Tahniah bakal jadi mummy, jaga kesihatan baik2. Hehehehe

Nadea Emerald said... Reply To This Comment

@nor hidayah mohd nor

haah boleh la berjimat sambil try & error which diapers yg suit dgn baby nanti...

TQ awak :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...