Friday, September 17

yovie & nuno - dia milikku


aku sudah jatuh cinta dengan lagu ni! hari-hari tengok dan dengar iklan cinta kirana, so lagu ni jadi best pulak. tapi aku tak layan cerita ni okay. aku just suka lagu tema ni je~ it's kinda remind me of something or maybe someone perhaps? heee ;p enjoice~~

nota kaki : aku suka juga lagu dalam cerita tudung ekspress tapi cari kat youtube tak jumpa. siapa tau lagu apa?

Thank you for reading ~!

2 thought(s):

mohammad said... Reply To This Comment

selamat hari raya

n a d e a said... Reply To This Comment

selamat hari raya ijad ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...