Saturday, September 4

followers

salam

dear all my lovely followers,

Thank you so much for being my followers. walaupun blog ni cikai je. ;)) but please do not expect me to follow you back. saya bukan sombong. saya akan follow bila saya memang nak follow dan bukan atas dasar just nak follow. sebab saya rasa tak seronok kalau kita follow tapi tak baca pun blog orang tu kan? what for? maknanya di sini saya follow blog yang saya baca hari-hari. walaupun kadang-kadang bukan la baca hari-hari kan. so kalau sesiapa yang rasa nak unfollow pun takpe. i understand. cuma kepada yang mana betul-betul follow and read my blog i just wanna say, I REALLY APPRECIATE IT. thanks a lot! siapa la tak suka follower ramai kan? cuma tak best kalau follower ramai tapi just for the sake of follow. tak baca pon blog kita. huhu

nota kaki : kadang-kadang aku tak tau nak tgk blog follower aku mcm mane. aku tak jumpa link! boleh sesiapa ajar tak? hehe =D

Thank you for reading ~!

5 thought(s):

Puan nadxoxo said... Reply To This Comment

btul3!!

apei said... Reply To This Comment

kalau tak jadi follower boleh tak baca blog ko? hehehe..

n a d e a said... Reply To This Comment

nad,

kan kan kan? kalau kita nk follow kita follow no need to ask for it! ;)

apei
HAHA. kalo aku kate xboleh cmne? LOL.

syaftome said... Reply To This Comment

eh...samelah kita...
sy pun xleh tgk blog yg dh difollow kat dlm dashboard...kenapa eh?

n a d e a said... Reply To This Comment

ntah... sy pon tak tau kenapa? heee ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...