Saturday, February 20

my baby 2397~

salam...

heee ;p lame sudah tak spend masa kat blog. i mean my own blog. kalau blog orang lain, hari-hari baca. hehe ;)

btw was thinking to update earlier but when i stumbled upon to this one blog, i was so demotivated to update. sebab nya rasa cam malu pulak. orang lain buat blog semua best and entry mesti something yang ade benefit. u know like when u read it will make u think and think. but mine its just a junk blog. main suke je update. gggrrrr! bila la aku ni nak berfikir macam orang yang dah dewasa?? umur dah late 20's yet berfikir macam budak lepas spm.

eh nampak da lari dari topic. apa la kan. hehe ;) okeh tujuan entry ni adalah kire macam sort of an announcement la. just wanna inform that now i have my new baby. yeay! okey ni baby yang tak payah tunggu 9 bulan punya. certain people dah ade lepas spm. tapi aku stock yang lambat sikit. ngee~ ape pun i'm so happy.. but whenever i think about it rasa macam tak percaya pulak. hee ;) pas ni i won't left my baby. lalalala~

eh jap korang boleh agak kan my new baby tu ape? perasan tak i macam main tarik tali kat sini?
macam nak bagitau tapi taknak secara direct. hehe. malu la. kalau yang tak boleh nak agak tu, nasib la. tapi rasanya most of u can guess what is it right.

okay lah tu je. take care peeps~
Thank you for reading ~!

2 thought(s):

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

ngeee~
dah tau.. dah tau :D

nanti baby i n baby u leh kwn2.. hehe
umo xjauh beza.. 2bulan je

n a d e a said... Reply To This Comment

heee ;)
my baby ade kwn da!!
nnti xmo buli kte taw. kite kecik lg. xbiase dgn dunia luar. hiks ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...