Sunday, September 6

*grrrr*



ye tgk pic tu...muke bengang ade jerawat kan. tapi i double triple bengang. sebab ape? sebab bukan sebiji jerawat yang tumbuh.. bukan 2 atau 3.. tapi 5!!! yang paling geram, tumbuh sederet ok!! kalau dari jauh tengok cam kena kelar pon ade. dah 3 hari da ni.. tapi hari ni da susut sikit but still boleh nampak. aduhaiiiii.. ni semua penangan stress kat tempat keje + nak sambut raya tak lama lagi. haha.

meh tengok rupenye... ni ha... nampak tak? kalo tak nampak, bagus! heh
ade pic close up tapi tak nak ah tepek sini. buat malu kaum je. huhu




okey sekian untuk bebelan kali ni...

diakhiri dengan kata-kata ucapan,


selamat berbuka puasa kepada yang puasa
&
selamat menyambut nuzul quran


notakaki: tambah tension sebab esok tak cuti. keje kat selangor tapi cuti ikot kl.. argggghhh!!


Thank you for reading ~!

6 thought(s):

nadxoxo said... Reply To This Comment

siannye :(

jangan stress2 k.. senyum sokmo hehe

p/s: nad pun xcuti esok isk isk

n a d e a said... Reply To This Comment

nad
tensen n malu nih.. isk :( rasa nak pakai mask sebelah je. ehheee...

tu la sok org sngor cuti. haih. kl mmg kurang cuti!

apei said... Reply To This Comment

sejak bila plak kau pandai main susun-susun jerawat ni?

apei said... Reply To This Comment

sejak bila plak kau pandai main susun-susun jerawat ni? hahahhaaa...

n a d e a said... Reply To This Comment

apei
huh. ko nk belajar dr aku ke? meh sni aku ajar. huhu. tegur la lebey2. nnti ko kne br taw.
muahahhaha ;p

sumijelly said... Reply To This Comment

tu jerawat pemanis tau..
ala...kejap jer tu..
jgn di picit..nanti tinggal kesan lak..
selamat berpuasa gak yek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...