Monday, August 10

sawang situ sana sini

salam...


heee.. sawang penuh blog ni.. ishhhhh.. sorry guys... lama tak update. excuse biasa, been busy, malas, takde mood dan sebagainye. hehe. tapi memang betul sejak baik dari demam tu nad busy sangat.. plus kat office banyak keje. sebab officemate ade yang cuti la, mc la.. this week pon same. keje pon jadi banyak la kan. haih :( so memang tak dapat la nak online sangat. nanti la nad try update lagi.. proper update ok.. ni pun sebenarnya sangat-sangat penat... nak tido.. but my body refuse to shut down. isk.

btw, kawan-kawan semua jaga diri k..


notakaki: pagi tadi 1st time & last pakai mask. serious, rasa lemas sampai macam nak pitam. sampai office terus sakit kepala. is it me yang ngada-ngada or memang mask tu yang problem?
hmmmmm :((




Thank you for reading ~!

1 thought(s):

lady milk said... Reply To This Comment

bersawang n sunyi la awak...
update ek...mesti awak banyk citer kan setelah lama bertapa:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...