Tuesday, June 9

Undi anda diperlukan!!

salam

hai kawan-kawan semua... ni nadd nak minta jasa baik korang.. tolong nadd wat pilihan... semalam ade la sorang hamba Allah ni telefon nad.. borak-borak sekali die kata, "wei ko nye blog loading lambat la. bile aku masuk mesti pc aku hang. sebab tu aku da lama tak tengok blog ko walaupun ade update". huhu... ye la.. memang tau layout baru ni lambat loading.. tapi tak guna jugak kalau sampai orang tak baca pulak nanti kan.. so nadd perlu kan undian korang untuk buat keputusan... heee.. so mari mengundi!! thanks u all ;)


  • Lambat loading dan tak lawa-Perlu tukar!!
  • Lambat loading tapi lawa, so tak perlu tukar.
  • Tak kisah mana-mana pun. huhu
  • Layout lawa dan loading seperti biasa-tak perlu tukar
  • Lawa tapi lambat loading nak buat ape? so tukar!!!!

Thank you for reading ~!

3 thought(s):

mee chee said... Reply To This Comment

sis punye layout nice..ekceli x lmbt loading mcm sblm ni...it's just mebi byk sgt application kot..kiri kanan blog akak 2...de mcm2..tu yg cam lame nk tgu sume loading...rasenye la...heee...kalo nk tukar ok, x tukar pon xpe.. ;)

fajridil adha said... Reply To This Comment

xde la lambat mana. ok je ni. bkn nye blog yg perlukan org mdload spt mp3. klau yg mcmtu, mmg kena pakai templates yg ringan sket. yg ni dah lawa. sama mcm tuannya. ^_* [my blog]

n a d e a said... Reply To This Comment

mee chee~
tu la kn.. takde la lambat sgt.. member tu mybe psl die gne office pnye kot. haha. thanks dear!

fajridil adha
~is dat ur name? unique :) thanks yea... heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...