Saturday, June 27

Thank you :)

salam
Di sini saya ingin merakamkan ucapan terima kasih buat Cik Yaya di atas award ini.. hiks. ayat skema :)
tenkiu yaya :) ngee~ asal weekend je buat tag/award. dengan ini saya ingin ishtiharkan bahawa pada hujung minggu saya akan menjawab segala tag/award okies... heee




1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda

2- 5 Fakta menarik tentang Pemberi Award ini
  • yaya sangat comel, cute dan sewaktu denganya.. ni betul bukan bodek taw!
  • belum penah jumpe secara official.. tapi dah berjumpa dalam mimpi yaya baru-baru ni kan? haha ;) tak pun mungkin kita pernah selisih bahu masa kat pasar malam jengka ke?
  • sekarang yaya da jadi business woman secara maya.. die jual tudung ala2 munawarah tu... sila click di SINI utk tengok blogshop yaya. *promote*
  • sangat baik hati sebab tolong cabut kan weeds di barn buddy. haha :)
  • ape lagi ye yaya? hmmmm.... so far overall yaya ni memang baik orangnye.. sesuai dijadikan menantu.. ooopppsss unfortunately she's not available yerp..

3-10 FAKTA @ Hobi diri sendiri
  • nick name- emerald. been using it since form 4. so kawan-kawan esp from SMKSB dah tau nama ni... sebab tu kat FB pun letak nama ni...
  • suka shopping.. who doesn't? tapi i ni kronik jugak.. sebab certain people suka shopping baju or shoes je.. but me suka shopping semua ok. letak la dalam kedai ape pun! sure melayang duit.. huh
  • takut nak drive. haha. mempunyai lesen sejak dari 2003. kene tunggu beli kereta sendiri baru la berani kot..
  • sekarang giler main segala jenis game kat facebook tu.. u name it! restaurant city, barn buddy, happy farm, farm town, mafia wars, fashion wars, celebrity agent & etc.. so biasanya online bukan nak ape pun just nak main game2 tu je.. haha
  • suka simpan segala benda! paper exam masa kat uni dulu pun ade lagi! e-mail da nak dekat seribu da dlm inbox tu.
  • suka kucing.. meow ;)
  • alhamdulillah sihat dari segala penyakit .. susah nak demam.. last demam feb 2008.. see dah setahun lebih tak demam kan? antibodi masih kuat... syukur...
  • suka makan & tido berlebih-lebih... tsk. kene kurangkan ni.. kalo tak jadi cam belon nanti!
  • masih mencari cinta... auuuuwwwww *blushin
  • suka sukan badminton. tapi last main badminton masa umur 11 tahun (1994). haha. so sekarang suka tengok badminton je la. GO MALAYSIA.. semangat seh ;)
4- Pilih 10 penerima award yg blognya anda sll terjah & describe tentang diorang;
  • izah-met once last year.. bila mau jumpe lagi ye yunk?
  • nani-bride to-be... Hopefully nad bley attend la wedding nani tuh.. tak sabar mau tengok!
  • ammy lo- heee.. ni pun baru jumpe sekali je.. saje mau pas award ni pada die...
  • kak zila-akak dorm waktu form 4.. akak sila amik! sila terharu okey...
  • zatul nani-ni pun baru je jadi tunangan orang... sila amik ye dik!
  • nad xoxo-nad ni pun bride to-be juge...
okay tak cukup 10... dah tak tau nak tag sape.. haha

notakaki : uitss... can't wait for tonite ;) i'm off to ib


Thank you for reading ~!

4 thought(s):

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

tenkiu yunk!
sungguh comei award itu..
insyaAllah ade rezki kita dpt ngedate lagik! uhuhu

n a d e a said... Reply To This Comment

welcome dear ;)
ye nnti jmpe lg k...

.ArianiAizat. said... Reply To This Comment

NAD!!~

thanks ;DD

ske ske ^__^
*hugs*

nt datang toa wed nani..hehe

n a d e a said... Reply To This Comment

nani
~welcome dear..

tu la harap dpt la dtg wedding nani tu... ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...