Wednesday, July 19

Seri Hari Ini, Seri Selamanya !

Salam..

Eh eh dah lama tak bersiaran tetiba muncul berser-seri pulak. ahaks ! sorry dik non... Akak dah ade anak 2 ni mood blogging memang ke laut.. La ni mood nak mencantikkan/mengkuruskan diri je... Tapi bab kurus tu progress slow sangat sbb akak tak boleh nak diet (bf mom. tak makan gigil badan tau ) pastu nak exercise lebih2 pun tak boleh sbb czer. So apa yg akak buat hanyalah naik tangga kat rumah je.. tapi tu pon semput... haih.. takpelah demi mu anak ku sayang...

Okay jauh dah lari tajuk ni... Hihihihi... Akak just nak share pengalaman consume Seribella ni ! Uols tau tak Seribella ni? Haaa Seribella ni founder dia Belle Al-Yahya (Bella Ammara)... Cantik tak dia? Cantik kan...



Jadi uols nak cantik berseri macam dia tak? Tipu kalau tak nak !!!! Akak ni perempuan dik.. Mana ada perempuan tak nak cantik kannnnn.... Haaaa... Nak cantik kena usaha... macam2 usaha....


Salah satu nya uols boleh try Seribella ni ! Kunyah-kunya jeeee... Consistent amik... Air minum banyak.... Kopi/Teh lupakan ye dik kalau nak kulit cantik.... InsyaAllah... dgn izin Allah.. cantik la kulit awak tu.. Sebab antara bahan dalam Seribella ni, adalah crystal tomato tau ! Uols pergi google sekarang tengok apa khasiat crystal tomato tu... Tak pun ce tengok Neelofa punya kulit.. Haaa dia pun consume cystal tomato okay... 

Alhamdulillah selepas 1 botol akak nampak perubahan pada muka akak... Less oily sangat2.. Pukul 2 petang pun maintain cantik berseri (ehem cantik ke? hahhaah) Mungkin bukan sebab Seribella semata sebab akak pun ada amalkan Argan Oil (iFlawless) jugak.. Akak nak tepek gambar akak... tapi alahai... malas nak transfer dari phone.. nanti akak edit balik bila dah transfer okay... 

Okaylah uols boleh terjah ig akak kalau nak tau lebih lanjut.. Atau nak tanya ke apa ke boleh direct whatsapp akak okay

IG: @pweetykakya
Whatsapp: +601136209362

SERIBELLA
SERI HARI INI, SERI SELAMNYA

Thank you for reading ~!

0 thought(s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...