Wednesday, January 16

Goguma Couple

Assalammualaikum...

Maaf.. Am so outdated.. HAHA... Tapi taklah sangat.. Since me dah tengok khuntoria dah lama since 2010.. cuma tak sempat tengok habis... Blog yang daku follow dah takde so terus tak tengok.. but recently ntah macam mana jumpa balik link yang ada untuk WGM ni.. So layan balik lah khuntoria.. Arghh they both were so sweet ~! Tak boleh tahan.. Rasa macam on a cloud 9 je bila tengok. HAHA. Dasar kuat berangan memang macam tu...Soi just watched khuntoria final episode. 

[Nickhun 2PM (Thailand) & Victoria f(x) (China)]

Seriously, damn it, I actually cried  buckets  I just can't believe that their fake marriage has ended. Whyyyy... T___T But I am really glad that they have ended it beautifully. Really glad seriously. Reminiscing the first time they have met. The first time of this and that. The way they reminisce thing got me cried a bucket. And to think that I can't follow their love story anymore, tear my heart apart T________T 

Goguma/YongSeou Couple


Then now I'm watching We Got Married YongSeo Couple (Seo Hyun SNSD & Yong Hwa CN Blue) also known as Goguma couple ( Goguma is sweet potatoes.. Since Seo Hyun suka sangat Goguma) pulak..Hehe.. I choose to watch this couple since I knew them from Running Man.. Yes. Yong Hwa dah 7x jadi guest dalam Running Man..  Bila tengok ni aku terus suka CN Blue !! Padahal sebelum ni tak pernah dengar pun lagu CN Blue.. HEHHE... 

Seo Hyun macam innocent sangat dalam show nih,maybe sebab sebelum ni tak pernah ada pengalaman bercinta & muda lagi,so macam comel sangat bila dia malu malu & awkward dengan Yong Hwa.Haha depa sangat sweet! Aaa pengsan!!
Yang lagi comel  Seo Hyun nih suka baca self improvement books, then dia suruh Yong Hwa baca self-improvement books dalam masa seminggu.Haha lelaki mana suka baca genre buku macam nih..but Yong Hwa being soooo gentleman & romantic,make an effort jugak nak baca buku tuh.Haih comelnyaaaa Saranghae Yong Hwa !!


I’m proud of Yong Hwa for taking this time away from his music to treat Seohyun with caring, kindness, consideration and patience. I feel he gave this innocent and kind girl a good experience on how to be in a relationship with a boy. 


I hope they will be a real couple in real life Khuntoria & YongSeo Fighting !! 

Makin lama aku makin suka dengan Yong Hwa. Help !! Sebab aku suka character dia yang playful tu... Haih tolonglah... After this maybe nak try tengok Adam Couple or Woojong Couple plak.. Walaupun episode banyak tapi setiap episode 30 mins je so takdelah lama sangat..

Kalau camni bila Dong Yi aku nak habis tengok ntah... Gossip Girl pun tak habis gak lagi ni.. 
Adoii.. I need to stop !!!!Rasa macam tak sesuai umur aku yang nak tukar ke 3 series nak layan k-pop ni sangat.. Tapi dah terlayan nak buat macam mana. HAHHAHA 

Oh ya semua entry untuk bulan ni adalah scheduled entry yer.. Dah lama ade dalam draft baru nak publish. LOL

Nota kaki: I hope bila kahwin (tapi tak tau la bila) aku  stop layan mende lagha camni... HEHEHE 


Thank you for reading ~!

8 thought(s):

~Cik Viva~ said... Reply To This Comment

salam...

mamat ini dalam cite he's beutiful kan??... oh menn..suke dia dalam cite tu tapi sayangnya dia hanya hero kedua...huhu

Nadea Emerald said... Reply To This Comment

@~Cik Viva~

Yes he is... dia pon berlakon dlm heartstring jugak...

Nadea Emerald said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
saifudin abu izzudin said... Reply To This Comment

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

FiZ said... Reply To This Comment

saya suka yong hwa....hehe...ni citer kat mna?kalo yang tayang kt tv skrg we got married, couple nye tacyeon 2pm n lee hong ki dengan pasangan masing2.tingin jugak nk tgk yonghwa dengan seo ni...huhu

Nadea Emerald said... Reply To This Comment

@FiZ

Yeaayy boleh geng sbb suka yong hwa ! hehehe.. oh ni dah lama WGM season 2 rasanya... boleh tengok online... Yang taec & hong ki tu WGM season baru punya...

Batu Adventure said... Reply To This Comment

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said... Reply To This Comment

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...