Tuesday, December 11

Movie date Lagenda Budak Setan 2 : Katerina with @Maya_Karin

Assalammualaikum...

Last Friday I was on leave.. it just happen that I won a contest to watch Lagenda Budak Setan 2: Katerina with Maya Karin herself ! Lucky me huh?

She tweeted this at 6.23pm.. Roughly 11 minutes after that baru perasan then cepat-cepat email... Tak sangka I was one of the lucky one.. sebab 11 minutes has passed. Not that I can't afford to buy the tickets. Tapi dapat free and see her face to face, lagi la best kan? HAHAHA.

Sorry bff ! Was planning to watch this with them since we're a fan of lbs...

I supposed to meet her at Full House Cafe for coctail session at 7.30pm. Ingat boleh beramah mesra dengan Katerina but too bad the traffic was very bad that day... On Friday plus with heavy rain- such a perfect combination for traffic congested. Urghhh..

Reached Wangsa Walk sharp 7.30pm and rushing went to maghrib prayer... around 7.50pm baru lah settle.

So amik gambar ni pun jadilah... HAHA.. while waiting for movie start...

Maya was seated 2 row at the back.. Malas pulak nak pergi tempat dia bergambar sebab tak berapa sihat malam tu...

LBS2 review? Biasa saja.. Tak outstanding pon. Sorry Maya ! dahla dapat tiket free tapi komen so-so plak. HAHAHA.. banyak kelemahan yang boleh diperbaiki... tapi sinematografi memang cun especially kat Bhutan... Then OST  Sejati tu boleh tahan best.... Scene Ning dengan Bront tu alahai... tolonglah... very the berlakon nye ! HAHAHA Tapi movie ni memang sama macam novel... Nasib baik...

Another advantage for those yang tengok malam tu lagi, sebab boleh tengok trailer LBS3: Kasyah ! HEHEHE.. tengok trailer LBS3 macam lagi mengancam je.. Tambah pulak ada Ayu Raudhah.. HEHE..
Well just wait and see.. kadang-kadang trailer je lebih...

She's so simple yet beautiful ! Haaa...


Beauty and the beast? 
Arghh ni yang stress bergambar dengan orang cantik.. Aku jadi macam bibik anak 5 je... 
Plus the photographer memang failed ! Ade ke patut amik landscape... patut potrait baru full view... Gelap pulak tu.. Ni pun lepas edit sikit.. Haihhhhhh 

All in all it was a fun night to remember...
Thank you kak Maya for the opportunity ! orang lain beli tilam vono nak dapat tiket. Lucky me join contest twitter je dah dapat.. HEHEH

Balik tu adik aku bawak kereta tak cukup tanah laju sebab nak kejar Maharaja Lawak Mega.. Sampai je, part Jozan dah habis. huh !

Notakaki : 4 hari cuti weekend lepas, 4 hari melepek sbb tak sihat... sobssss

Thank you for reading ~!

4 thought(s):

shes0eira said... Reply To This Comment

Hey, dah tlg kirim salam to my twin tak? hehe!

Nana said... Reply To This Comment

wah beznye
aku xde tweeter haha
klw ada harus aku join
sebab kat wangsa walk je

Nadea Emerald said... Reply To This Comment

@shes0eira

heehe tak sempat babe...

Nadea Emerald said... Reply To This Comment

@Nana

sign up la twitter.. hehe.. tp kat twtitter xde la byk contest2 ni.. kadang2 je.. aku pun nasib.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...