Tuesday, June 22

look out point, ampang

Assalammualaikum wahai pembaca blog ku sekalian... heee ;p

akhirnya berjaya juga aku update :D hoho. laptop sejak 2-3 hari ni asyik buat hal. sebenarnya entry ni kalau boleh nak publish ASAP. tapi tu la baru hari ni berkesempatan.

ok la last weekend aku dan kawan-kawan ofis buat surprise birthday party buat sorang member ni. kali ni kitorg pergi look out point, ampang. sapa tau tempat ni?? dulu orang panggil menara tinjau je. but now commercial name tu la look out point. ade website lagi okay. so apa-apa boleh clik SINI

tempat ni sangat cantik okay~! boleh tengok kuala lumpur di waktu malam~ magnificent view over entire city!! how cool is that? tak percaya meh tengok shot yang berjaya aku ambil. *saya guna camera hp saje. jd sila maklum kualiti gambar yang tidak seberapa ok*



city of light~ the view up here is what amazes us !!


table for two~ sangat romantic okay. cepat ajak suami/tunang/bf korg dtg sini.~


kat sini la kitorg dinner. not bad. price range standard la dlm RM30++ per person.
ade lagi dalam 2-3 restaurant lain jugak. so next time aku datang gotta try others rest!


This is my dinner for that night~ sedap okey. ape tah nama. tapi lamb la~

memandangkan ramai yang tanya tempat ni kat mana, okey ni aku ade bagi map sekali.. senang je nak pergi sebenarnya. tapi mana yang tak tau kawasan ampang tu maybe la tak rasa senang sgt sebab signboard tak banyak...




in a nutshell, the place is highly recommended for you to visit... its so refreshing !! the view were spectacular and breathtaking~!! go n visit ok ;)


*for muslim kat parking bawah ade surau.. so don't worry.
*kalau nak datang weekends better buat reservation sebab ramai sgt.
*kalau ade DSLR lagi best... sebab gambar akan jadi macam ni.. sila scroll

*
*
*
*
*
*
*
*


picture credit to
http://www.vkeong.com

okay itu sahaja.. sekian :D

notakaki : lepas ni aku nak pegi i-city & broga hill pulak. ;)


Thank you for reading ~!

5 thought(s):

..she's s0 e!Ra.. said... Reply To This Comment

yeay updated!
best! i like this place! u kene bwk i dtg sini bile-bile nnt :)

next broga hills + i-city?
nak ituuttttt pls~ :p

rajin2 update after this k.

n a d e a said... Reply To This Comment

babe~
lajunye u komen!! hehe ;p
jom pegi...! i mmg nk pegi lg.. nnti kte lepak sni k ;)

yesszaaa i-city tu mmg da lme plan. cume xsmpt je... jom skali!!

cant promise u la nk rajin update tu. depends pada tahap laptop ni. rasa cm nk beli laptop br je. haha ;p

..she's s0 e!Ra.. said... Reply To This Comment

mesti la laju!!
i peminat blog u..haha i kan follow u :p
tgk ade update terus je click :p

nnt nk pegi i city ke memane tu jgn lupe ajak i skali tau~

bli jer laptop baru yang~ future investment..hehe.

lets blogging (Tetibe je kan)

n a d e a said... Reply To This Comment

hahaha ;p hebat2.

okeh nnti i ajak u k. u tu yg asyik ade prog je kan... bz woman la katekan. heee ;p

mmg nk beli laptop baru.. tp tak sempat lg n budget xckp. haha

haidir said... Reply To This Comment

sedap nye makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...