Sunday, December 6

sakit hati

salam

yer. aku sakit hati. kenapa?
sebab skarang ni sana sini sume sales. muahahah ;p
sakit hati sbb duit tak cukup. kesian dorg penat2 buat sales aku tak boleh beli.
tension pon ye jugak! haih. this week start clearance sales fj benjamin! mmg tahun ni aku tunggu fj benjamin punya warehouse sales. tapi nampak gayanya dorg buat clearance je. takpe la still sales kan cuma kali ni kat kelang sana! jauh tu. rabu memang da start cuti. tapi nk pegi dgn siapa kalo ye pon? uwaaaaa :( lagi la aku sakit hati!!! tsk.tapi bile bace comments mcm not worth plak. hurmmm... takpe la. pejam mata je la kali ni walaupun hati sangat sakit. heee ;)

okay la.. got to. go. nak tengok malaysian shuttlers in action!
daa~
Thank you for reading ~!

3 thought(s):

Nadia Yuna said... Reply To This Comment

xpe dear,
pejam mate dulu
esok2 dah ade duet
sapu bersihhhh

hehe =p

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

waaa yunk.. same like me laa..
duit bkn xde tp kene jimat.. uhuhuh

sempt ke x ntah nk merasa shopping time sales ni..
gaji masuk awal bln ni rase cam mau pegi je.. ngee~

u bz ke skrg?

Anna said... Reply To This Comment

Hi,selamat berkenalan. Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com. Nice to meet u.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...