Thursday, March 31

I wish


It's already April. How time flies. fuh~ I'm not a fan of April. Kalau lah boleh escape April kan bagus. HAHA

So April, please be magnificent ok?

Nota kaki : a week away till your birthday. I hate myself just because I remember about your birthday !
Thank you for reading ~!

Just for today






Just for today, I will have a quiet half hour all by myself, and relax. During this half hour, sometime, I will try to get a better perspective of my life.

Just for today, I will exercise my soul in three ways: I will do somebody a good turn, and not get found out. I will do at least two things I don’t want to—just for exercise. I will not show anyone that my feelings are hurt; they may be hurt, but today I will not show it

Just for today, I will try to live through this day only, and not tackle my whole life problem at once. I can do something for twelve hours that would appall me if I felt that I had to keep it up for a lifetime.


Nota kaki : I'm currently in this long and confusing process of foguring out who I am and what I want to do in my life. 
Thank you for reading ~!

Wednesday, March 30

Wordless wednesday #8 : The Guardian of Faith


If you recite this name of Allah 630 times in times of fear, Allah SWT will protect you from all calamities, mishaps and losses.
Insya Allah

Thank you for reading ~!

Monday, March 28

Today is the day !


Finally ! I just hope that I can cope with the stress and deliver it as planned. No shaking please. And no cakap-laju-laju-macam-hari-nak-kiamat please ! The most important thing, I hope the bosses will be lenient and soft-hearted, so no killer question will be asked and no RE-DO !

Wish me luck guys. I really need it.
Thank you. 
*okay mari sambung edit slide*



Nota kaki : Doa ku supaya batal tidak dimakbulkan. Maybe sebab niat dah salah. HAHA
Thank you for reading ~!

Wednesday, March 23

Wordless wednesday #7 : The Compassionate

 
 
If you recite this name of Allah 100 times daily after every Solat (prayer), Allah will remove hard-heartedness and negligence from your heart.
Insya Allah.

Nota kaki : Semoga kita semua jadi lebih baik dari semalam

Thank you for reading ~!

Saturday, March 19

Everything is different now



Assalammualaikum

People change, oh yes they do. No matter how you're trying not to admit it. They're true. People change, your friends change, your other half change, even you yourself change and there's really nothing you can do but to just move on with life. -_-

It's heartbreaking, realizing that the people around you that you love has transformed into someone you don't know. And the hardest part is, when there's a time you'll lose a friend or two. T__T


Everyone is going their own way I guess?

People change when they're in love. People change when they found a new clique to hang with. People change when they've just got their license or maybe a car. People change when they think too much what people say about them. People change when they started to think that they're too cool to talk to anyone. People change when everyone starts to know them, praising them and they'll forget about us (old mates) and left us behind sad? I know.

Lotsa Love <3
Nadea Emerald.


Nota kaki : It's just NEVER be the same again.

Thank you for reading ~!

Friday, March 18

if my blog were a country, it would be smaller than Vatican

Assalammualaikum

Hai kawan-kawan... Ni aku just nak share sesuatu yang menarik. Aku jumpa satu website ni dari SINI. Biasa lah setelah blogwalking jumpa pulak ni harus la mencuba dan share ! HAHA. Website ni sebenarnya memberi gambaran sekiranya blog korang tu adalah sebuah negara. Menarik ! Jom tengok blog aku punya analyis. ^_~

 Tengok tu. Populasi negara ku 243 je. Kecik je negara ku ini. HAHA


Nampak sangat takde siapa lawat blog aku. HAHA. takpe. famous sangat nanti takde privacy ! 

Ni pulak kalau buat perjumpaan semua visitors blog aku, boleh pecah rekod ni ! HAHA

Teruja tak? Kalau korang nak tengok blog korang jadi negara yang macam mana sila click


Nota kaki : Kebanyakan entry aku sekarang semua scheduled entry ok  Aku takde internet connection kat rumah. So biasa time lunch kat office aku akan draft sampai 2-3 entry sekaligus. So sorry kalau lambat approve u all punya comment ok?
Thank you for reading ~!

Thursday, March 17

Hilang 15kg tanpa perlu berdiet


Assalammualaikum

Seperti dalam entry sebelum ni kan aku ada blog mengenai Puan Jamaiyah dalam Akhbar Kosmo. Remember? Kalau tak ingat sila click link tersebut. Tapi aku tak bagi tau pun sebab apa kan? Haaaa.... ni yang nak cite ni.... Tapi tak perlu cerita banyak sebab bila korang tengok je gambar ni, korang boleh agak kan sebab apa?


Yes. Mak aku telah hilang 15kg hanya dalam masa 2 bulan tanpa perlu diet ! Ini bukan omong kosong ye kawan-kawan. Aku takkan promote kalau tak betul. Sorry lah kualiti gambar kurang memuaskan. Tapi kalau  korang perasan gambar yang pakai baju pink tu (eh mak aku yang sebelah kiri ok. sebelah kanan tu aishah la) berat mak aku 94 kg. Then gambar yang pakai baju kurung tu dah turun jadi 79kg je ! Amazing. Serious. Aku sendiri hari-hari dok puji mak aku. hari-hari aku kata 'kurus nya mama ! Nampak makin muda la' Dengan harapan mak aku belanja. HAHA. eh tak lah aku puji ikhlas. =D Tapi mak aku takdela sekurus mak orang lain. Ni pun dah kira bagus la ni memandangkan mak aku ni dah pencen. Kurus sangat pun tak elok. Tercabar aku nanti. Ahaks ;p

Setelah Google aku jumpa gambar ni dekat forum. Baru lah clear. Heeee ;p

So mari aku cerita serba sedikit produk apa yang membantu mak aku sehingga boleh hilang 15kg dalam masa yang singkat. Mak aku amalkan Debella Litchin. Memang 'litchin' habis lemak, I tell you ! HEHE. Sebelum ni mak aku pernah try macam-macam. Makan HL, JM,pergi slimming centre-tapi semua tak berhasil. Yang HL tu aku ada try gak. It dosent work for me as well. Litchin ni jugak yang bagus. Litchin ni ada dua iaitu Enzim & Fiber.

Enzim
Litchin Enzim De Bella kaya dengan enzim yang sangat diperlukan tubuh untuk melicinkan proses penghadaman dan bertindak ke atas lemak yang berlebihan pada tubuh badan
Cara pengambilan - Satu sachet sejam sebelum sarapan pagi dan sejam sebelum makan malam.


Fiber
Keperluan Litchin Fiber De Bella ini adalah sebagai minuman diet untuk membantu menyingkirkan toksikdalam badan, mengatasi sembelit, mengempiskan perut dan melancarkan pembuangan najis. 
Cara pengambilan - Satu sachet malam sebelum tidur.
Kenapa aku kata tanpa perlu diet yang teruk? Sebab korang akan rasa sangat kenyang dan full bila makan 1 sachet enzim. Kenapa full? Salah satu sebabnya tekak dan mulut korang akan sentiasa terasa haus dan kering. Percayalah. Aku dah lalui. Ooooppsss bocor rahsia aku amik Litchin jugak. HAHA. ya aku pun makan tapi tak ikut sangat. Aku curi-curi mak aku punya je. HAHA. Tapi serious setakat nak minum 2 liter sehari tu takde hal punya !! Memang all the time akan haus. So kena make sure air sentiasa ada okay. Kalau tak boleh dehydrate! Sebelum ni aku pun try HL. Kena minum banyak tapi sebab kita tak rasa haus, so camne nak minum kan? Tapi dengan litchin memang tak susah. Memang minum je kerjanya ! Then bila makan fiber tu plak, pembuangan air besar akan jadi mudah dan lancar. Macam aku sekarang kalau agak-agak makan banyak before tidur memang aku amalkan fiber ni. Sure esok nye akan turun dalam 1-2kg. 


So aku memang cadangkan korang yang nak turunkan berat badan cuba produk ni. Insya Allah dengan kuasa tuhan semua pun boleh kan. Nombor telefon mak aku ada tertera kat gambar tu. Boleh je call. Tapi please jangan call mak aku nak jadikan mak aku mak angkat la, ape la. Okay? Tapi mak aku hanya available after 30th March 2011 sebab petang ni mak aku, ayah dan 2 org adik ku akan bertolak ke tanah suci untuk menunaikan umrah.

Sekian untuk aktiviti promosi hari ni. ^_~


Nota kaki ; Ni lah satu-satu produk yang berjaya buat aku turun berat badan & kurang makan tanpa perlu tahan selera. Sangat berbaloi !!

Thank you for reading ~!

Wednesday, March 16

Wordless wednesday #6


I just love it !
I want it !!

Thank you for reading ~!

Tuesday, March 15

American Idol Season 10 : Thia Megia



Asslammualaikum

Sebelum ni dalam entry INI aku ada share video mengenai Chris Medina kan? Too bad Chris didn't make it to the top 24. Masa tu aku frust sangat sampai aku rasa taknak tengok American Idol terus. Yes. I did not watch it. Tapi bila si weirdo Clint Jun Gamboa didnt make it to top 13 aku terus cam nak tengok balik. Motif? Sebab aku tak berkenan dengan dia. HAHA. Walaupun aku admit suara dia memang power. Tapi ada aku kesah?

Okay now let's talk about Thia Megia. I thought she is Japanese or Korean, didn't know that she is actually Pinoy! Muka nampak cam orang Jepun. She also the youngest. Baru 16 tahun tapi suara, superb ! Thia clearly has the talent, maturity and confidence beyond her age. Sangat suka walaupun aku sebenarnya tak pernah dengar lagu yang dia nyanyi. HAHA. She is one of my favorite.   Kalau korang perasan dia ni macam pemalu je. Tak banyak cakap, asyik tersenyum... Even masa menyanyi pun senyum... I like ;)) She's one of a kind. After googled some info about Thia then baru ku tau dia ni dulu semi-finalist dalam America's got talent. Ramai kata Thia ni macam Charice. My personal opinion, takde la sama kot. Maybe sebab both originally from Philiphines, then semua orang kata camtu kot? Tapi maybe aku je kot. But it turns out Charice and Thia are actually friends who met through David Foster. Cool kan? Besides Thia, ramai lagi yang aku suka dalam American Idol ni... Scotty, Lauren, Pia, Stefano, James. Aaahhh ramai lah. HAHA. 

Nota kaki : Chris Medina ada keluar single baru ! Tapi aku lupa tajuk apa. T__T
Thank you for reading ~!

Daily Dosage

Assalammualaikum

Hari ni aku nak share satu blog yang korang harus baca. Takkan hari-hari nak baca blog personal, blog hiburan je kan? Sesekali kita kena baca juga blog yang camni. Blog ni bagi aku sangat informative! Walaupun nama blog mungkin menakutkan, tapi isi dalam sangat berguna. Kita hidup bukan untuk dunia sahaja kan? Akhirat yang utama. Jadi sebelum aku bagi link blog tersebut jom baca definisi facebook dan blogspot oleh penulis tersebut.

“ Facebook umpama library. Blogspot umpama kilang cetak buku, bila kilang (blogspot)mencetak buku (ambil satu contoh entry keremayat), maka, kita akan hantar ke library (juga dalam bentuk yang sama dengan entry keremayat cuma dalam paparan facebook). Di library (facebook), orang boleh baca ‘buku’ tersebut (entry-entry blog). tapi tuan punya buku sudah tidak boleh edit buku itu. Jika nak edit, mestilah di kilang buku (blogspot) tapi buku yang berada di library tidak berubah (sebab sudah dicetak) Tapi tuan punya buku boleh buang buku tu (buang entry blog kat facebook) dan tidak memberi kesan langsung kepada kilang (blogspot).”

Menarik bukan? This is one of my daily dosage. Aku tengah baca semua archive beliau. Tapi slow-slow la. Sebab aku nak menghayati apa yang beliau cuba sampaikan.. Ada yang tak sabar nak baca tak? Naaahhh ~!


Nota kaki : bagi aku dalam menyampaikan hal-hal berkaitan agama, pendekatan sebegini sangat effective.

Thank you for reading ~!

Monday, March 14

Forget you !

Day 8 : a song that match your mood

Forget you - Cee-Lo Green

I see you driving 'round town
With the girl I love and I'm like,
Forget you!
Oo, oo, ooo
I guess the change in my pocket
Wasn't enough I'm like,
Forget you!
And forget her too!
I said, if I was richer, I'd still be with ya
Ha, now ain't that some sh*t? (Ain't that some sh*t?)
And although there's pain in my chest
I still wish you the best with a...
Forget you!
Oo, oo, ooo

Yeah I'm sorry, i can't afford a Ferrari,
But that don't mean i can't get you there.
I guess he's an Xbox and I'm more Atari,
But the way you play your game ain't fair.
I pity the fool that falls in love with you
(oh sh*t she's a gold digger)
Well
(just thought you should know n*gga)
Ooooooh
I've got some news for you
Yeah go run and tell your little boyfriend

I see you driving 'round town
With the girl I love and I'm like,
Forget you!
Oo, oo, ooo
I guess the change in my pocket
Wasn't enough I'm like,
Forget you!
And forget her too!
I said, if I was richer, I'd still be with ya
Ha, now ain't that some sh*t? (Ain't that some sh*t?)
And although there's pain in my chest
I still wish you the best with a...
Forget you!
Oo, oo, ooo

Now I know, that I had to borrow,
Beg and steal and lie and cheat.
Trying to keep ya, trying to please ya.
'Cause being in love with you ass ain't cheap.
I pity the fool that falls in love with you
(oh sh*t she's a gold digger)

Well
(just thought you should know n*gga)
Ooooooh
I've got some news for you
Yeah go run and tell your little boyfriend

I see you driving 'round town
With the girl I love and I'm like,
Forget you!
Oo, oo, ooo
I guess the change in my pocket
Wasn't enough I'm like,
Forget you!
And forget her too!
I said, if I was richer, I'd still be with ya
Ha, now ain't that some sh*t? (Ain't that some sh*t?)
And although there's pain in my chest
I still wish you the best with a...
Forget you!
Oo, oo, ooo

Now baby, baby, baby, why d'you wanna wanna hurt me so bad?
(so bad, so bad, so bad)
I tried to tell my mamma but she told me
"this is one for your dad"
(your dad, your dad, your dad)
Uh! Whhhy? Uh! Whhhy? Uh!
Whhhy lady? Oh! I love you oh!
I still love you. Oooh!
I see you driving 'round town
With the girl I love and I'm like,
Forget you!
Oo, oo, ooo

I guess the change in my pocket
Wasn't enough I'm like,
Forget you!
And forget her too!
I said, if I was richer, I'd still be with ya
Ha, now ain't that some sh*t? (Ain't that some sh*t?)
And although there's pain in my chest
I still wish you the best with a...
Forget you!
Oo, oo, ooo

Dah lama cari lagu ni... Sangat catchy ! Kalau kornag follow American Idol Season 10 mesti korang perasan masa Hollywood week banyak group yang pilih lagu ni... Tapi aku macam biasa la, tau lagu tapi tak tau tajuk dan penyanyi -_- Then hari tu tertengok Glee (aku tak pernah layan Glee. Tah kenapa) then masa tu ada substitute teacher Miss H. Holiday (tak ingat full name) dok nyanyi lagu ni jugak. Disebabkan ada substitle maka aku dapat tau yang Cee-Lo Green nyanyi. Finally ! So now this is one of the song that match my mood for today as I feel so happy cause LCW menag All England pagi tadi !! Semangat okay tengok. Menang straight set 21-17, 21-17 kepada musuh tradisi, Lin Dan !! Kemenangan yang sangat bermakna. ^_^
CONGRATULATION~


Nota kaki : selain lagu ni masa hollywood week tu banyak jugak yang nyanyi lagu grenade by bruno mars & mercy by duffy ~

Thank you for reading ~!

Win the Most Powerful Android Smartphone Ever – the HTC Desire HD Worth RM2199!


Tak payah pening-pening mana nak cari duit lebih. Sebab korang boleh dapat HTC Desire HD yang berharga RM2199 dengan percuma. Bagaimana??


nota kaki : no harm done. Bukan keluar duit 1 sen pun. apa lagi, ramai-ramai klik ! tinggal 500 deal je lagi ni...

Thank you for reading ~!

Sunday, March 13

If



Assalammualaikum

If I died tonight, how many people would care? How many people would know? How many people would moan and wish they had me back? How many people would regret being assholes? How many people would wish they loved me more? How many people would wish they loved me less? 

I just hope that there will be at least one person that will pray for me, sedekahkan al-fatihah. Aminnnn.. will you, friend? 

Nota kaki : MATI itu PASTI

Thank you for reading ~!

Friday, March 11

Tsunami attack

Assalammualaikum

Jepun dilanda gempa bumi bermagnitud 8.9 hari ni. Dijangka 53 negara yang lain akan turut dilanda Tsunami.

 source - google image

MasyAllah. Sekelip mata semua hancur, ditenggelami air. T__T Begitu hebat kuasa Allah swt. Tiada apa yang kita mampu lakukan melainkan berdoa semoga kita diberi kesempatan untuk bertaubat dan dijauhi bencana ini . Amin...

source - tumblr


Antara 10 tanda kiamat ialah 3 kali gempa bumi; sekali di Timur, sekali di Barat dan sekali di semenanjung Arab. (Hadith.Riwayat Muslim)

Nota kaki : buat mereka yang berada di kawasan berhampiran pantai, be extra careful ! 

Thank you for reading ~!

My dream wedding

Assalammualaikum...

I'm back with 30 days challenge. It's been a while kan. Okay today is literally for day 7 which is MY DREAM WEDDING. wow. Interesting ! HEHE. everything about wedding is interesting !! Konsep? Tak terfikir lagi. HAHA. tengok je la gambar-gambar ni. Semua caca merba. Kata dream kan? Ahaks ;p 

So here goes my dream wedding (since it's just a dream, so it might be too good to be true . LOL)

Okay basically this would be the theme (konon).  I love this palette. Tangerine &Aqua. Lain sikit dari orang kan. ^_^


Wedding dress - jatuh cinta dengan wedding dress ann ni ! Sangat cantik. Perfect. Tapi dia pakai lah lawa. Kalau aku? LAWAK jadinya. HEHE. once again, it's just a dream ;))


Wedding favor - Remember about my macarons entry? Kan tengah in sekarang buat macarons as a wedding favor? So let say if I its within my budget, lebih kurang camni lah i nak my wedding favor nanti. Okay stop berangan nadia !! 

Pelamin - Wah cam best je transparent camni kan? suka sangat !!

Khemah - okay bukan pelamin je nak transparent. Tapi khemah pun nak transparent juga okay !! HAHA.

Wedding cake - Simple kan? I like. Camni pun dah cukup buat aku. 


All pictures courtesy of 

http://www.stylemepretty.com/
http://ashannweddinggallery.blogspot.com/
Google images

So generally my dream wedding would be like this la.*berangan* Real one? Naahhh takde la sehebat seperti yang aku bayangkan ni. Asal kahwin cukup. HAHA. Am I sound so desperate? LOL 


Nota kaki : So kepada bakal suami ku, if you happen to read this, don't worry. Ini angan-angan je tau. Ours would be simple and within our budget =D Eh eh aku belum ada calon lagi. HAHA



Thank you for reading ~!

Thursday, March 10

Bonda dalam akhbar Kosmo-090311

Assalammualaikum...

Hai kawan-kawan....Semalam 9 Mac 2011 mama ku ada dalam Kosmo you all !! Kalau siapa follow my twitter then you probably notice my tweet about that. Page 13 ye in case you guys nak tengok. 1 page lagi. Gambar siap sebelah Aishah lagi kau !! HEHE. Kenapa mak aku masuk paper ni? Mak aku celebrity kah? Politician? Motivator? Naaaahhh mak aku hanya lah ex-govt servant. Mak aku dah pencen sejak tahun lepas.

Disebabkan tu mak aku terima banyak sangat call . Tak kurang juga panggilan dari orang tua gatal !! Yes. Mak aku di ngorat oleh pakcik tua mana yang desperate !! OMG !! Masa aku dengar tu aku gelak terbahak-bahak. Geli pun ada. Bukan 1 panggilan tapi 2 okay. Gatal sungguh !!! Mak aku pun terima SMS dari seorang lelaki yang digelar Mr. A. Dia nak jadikan mak aku Mak angkat !!!  LOL LOL LOL Aku tak faham dengan orang yang macam ni..... Kelakar kan? Alang-alang jadi anak angkat, baik jadi menantu kan? HAHAHAHA. tapi tak nak lah aku orang saiko camtu. Kah kah kah

Well aku sebenarnye nak share kenapa mak aku masuk paper. Tapi aku tak dapat transfer gambar. Setakat bercerita tanpa gambar memang tak menarik. Nanti next entry aku cerita detail ok? Cerita ni sangat menarik untuk mereka yang ingin kurus dalam masa singkat. Serious !! Aku tak tipu. Tunggu ~!!!!!

nota kaki : Aku takde streamyx lagi. Rasa nak guna P1wimax la... Siapa pernah guna?
Thank you for reading ~!

Wednesday, March 9

Wordless wednesday #5


Thank you for reading ~!

Tuesday, March 8

Giveaway by Ezan



Assalammualaikum....

Hai gentle readers ! Ni first time aku join giveaway.... Saja sebab giveaway ni simple. Tak perlu nak follow blog, tak perlu letak banner dekat sidebar, tak perlu tag kawan-kawan lain.... dan yang paling penting hadiah menarik !!

Jom join ramai-ramai. Mana tau kalau ada rezeki, menang dapat header & watermark !!


nota kaki : blog owner ni sangat kreatif tau !! Fatin Liyana punya header tu, dia la yang buat !!
Thank you for reading ~!

Something ends....


Assalammualaikum.....

Yes. Something ends. Soon. How soon is 'soon'? I'm not sure. It might be in weeks, months or year. At the moment I would say, a year. But we don't know it might  in months. Who knows? Whatever it is by end of this month I need to start thinking and plan. It must be well-planned otherwise I'm gonna trap in the same  situation over and over again. Thus I need strength to start all over again ! Its not easy I tell you. But I believe everything happens for a reason. T___T

I really hope there is something better line up in the future as I'm tired for being current me. Fragile.

I give up. Not everything. But towards certain thing. I just don't have a heart to do the same process this time. Well that's what I have in mind for now. I might change my mind later on. We'll see which one comes first. So friends, pray for me ok?

Nota kaki : I wanna pretend that nothing happen, but I just can't. So please stop asking whether I'm good or not, cause guys, you know the answer --->  I'M NOT
Thank you for reading ~!

Monday, March 7

Bad day

Assalammualaikum


Today is a bad day T__T Tak tau nak explain macam mana. Cuba positif kan diri sendiri. Rasa sedih, kecewa, malu. Semua ada.

Nota kaki : tapi aku tak menangis pun. hebat jugak. HAHA
Thank you for reading ~!

Wednesday, March 2

Wordless wednesday #4


inikah cinta?

Thank you for reading ~!

Tuesday, March 1

Berpisah jua

Assalammualaikum


Tajuk nak gempak aje kan? HAHA. Dengan ini aku ingin umumkan secara official bahawa aku tidak lagi tinggal di Kuala Lumpur. Sobs sobs T__T Dah hampir sebulan sebenarnya. Saja gedik tak nak bagitau konon. HEHE. Tapi sampai bila kan nak sorok? aaahh aku tau aku memang poyo dan gedix. Kah kah kah. So aku pindah mana? Jeng Jeng Jeng.... Tak payah la aku bagi alamat pulak kan? Memandangkan ini bukan lah permindahan yang kekal abadi. Ni transit je sebelum berpindah ke area yang 5 minit sahaja ke office.

Motif aku nak rahsia? HEHE. Takde motif pun. Macam ada yang kisah pulak. Nobody cares actually. Saja je sebab aku terlampau sedih. Perpindahan yang memang dijangka sejak July 2010 tapi tertangguh dan finally 05/02/11 hari terakhir kami duduk di situ. T__T Mana tak sedih sebab 10 tahun aku duduk area tu. Walaupun keluarga macam orang nomad (dalam KL je dah pindah 3x) tapi tempat tu paling lama kot. Mama dapat confirmation pasal rumah baru malam Jumaat, then pagi Jumaat pergi tengok. Hari Jumaat tu sambil layan HKLBR untuk ke 18 kali (exaggerate !) sambil mengemas rumah, membungkus,membuang apa yang patut & mendonwload sebanyak mungkin korean drama. HAHA. then on saturday morning, shoot terus pindah !!! Gila cepat kan? No proper goodbye or whatsoever. Takde siapa yang tau pun kecuali jiran terdekat.




Dengan itu selamat tinggal JJ Maluri, LRT Pandan Jaya, view KLCC,  Pejabat Pos Shamelin ( selalu sangat on9 shopping,. ahaks ;p ), dan kawasan sekitar. I'm so gonna miss this place !! Harap satu hari nanti aku dapat duduk area tu balik sebab aku rasa area tu paling best dalam banyak-banyak kawasan Kuala Lumpur. 

Maka selepas ini aku akan jadi pengunjung setia JJ Cheras Selatan & JJ Bandar Mahkota Cheras. huhu. Tapi JJ Maluri tetap di hati. HAHA. poyo betul aku. Boleh agak kan aku duduk mana? Baru perasan dekat jugak dengan rumah beberapa blogger terkenal. Mana tau boleh jumpa ! heee ;p Ok dulu aku duduk di Cheras, Kuala Lumpur, but now is Cheras, Selangor. Poskod tukar weh dari 56100 ke 43100. Awkward rasanya.

Whatever la asalkan duduk dengan family cukup buat aku happy. Cuma sekarang tak berapa nak happy sebab mocat dah 6 hari hilang. T__T

Okaylah better stop sekarang before aku melalut lagi banyak... toodles !

nota kaki : Yang bikin aku panas sekarang, streamyx tak pasang lagi. dah almost 2weeks kot aku apply. Hampas betul.
Thank you for reading ~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...